Walnut Shoppe 1st Giveaway



haiii dude ! (kasar beno bahasa kau ye dak ? ) HAHA , erna ingin sampaikan 1 berita kepada rakyat jelata , iaitu , jeng3 sebuah lagi giveaway telah dibuat oleh walnut shoppe ,cute gitu nama kedai dy ye dak? HAHA , bahasa apa yg erna guna nie, nie lha bahasa campoq2 (org kedah kata ) mai ceq mai join contest nie , meh erna nak habaq sat kat hampa suma , kalau hampa suma masok GA nie mmg tak rugi aehh ceq habaq , hampa ingat sesonang jaa depa nak bagi hadiah ceni , kamau hampa pandai buad niri hampa takyah lha nak masok GA nie ye dak ? erna nak promote kat orang yg sudi masok ja , moh kite masok sesame , meriahkan GA nie , haaaa , 


ad jugok syarat-syaratnya ye dak , haaa meh kite sesame tengok kat bawahh , cuba tkena scroll down


1)kome kene lha follow blog walnut shoppe , tapi ceq niri tak jejupa button follownye , tape lee , kite join je         dulu ye dak


2) letak banner mcm erna kat atas tuu , link kan kat blog walnut


3)buat entry pasal GA nie , MCM ERNA PUNYA LE SENANG CITE


4)tag kat membe hampa , jgn depa taktaw pulok , bagi taw kat depa sama


5) paihtuu , hmpa tinggalkan komen hampa ngn link url hampa sekali


tuu ja syaratnya , apa lha susah sangat


erna minat yg warna biru tuuuu , yg E , nanak ! hat tuuuuu , ^^


erna tag kat  wooottt2 yasmin

jom join reramai , habes gempak dol !

2 ulasan:

Walnut Shoppe berkata...

Time ksh sudi join :)
#61..

mocha zaerna berkata...

sama-sama , harap ada rezeki ^^